dimecres, 31 de desembre del 2008

Eixida Diumenge 28/desembre/2008 **Moixent**

Ja sabem qu'estos dies no criden molt per a fer BTT, així que no tinc res que dir. Este diumenge hem vullgut desintoxicar-se dels excesos de Nadal tan sols 3 bikers, Ricardo, Javi C i Andrés. La resta tenen que estar prou en forma... no?
Com erem els que erem, i un servidor no podia allargar la ruta, hem decidit fer, Canals-Moixent-Canals, esta no te massa emocions ja que l'hem fet per camins i pistes (tampoc hem creuat el riu cap vegada, feia massa fred), l'unic que preteniem era rodar un poc i rapid, així que a les 11 ja estàvem en casa (just quan va començar a ploure, quina sort)...

NOTICIES:
A partir del diumenge 4 i fins el diumenge 18 de gener (dia dels parells), les rutes seràn lliures i es decidiràn el mateix dia de l'eixida.
El diumenge 25 començarem la nova temporada Hivern-Estiu 2009 amb un nou calendari que tindrà una ruta especial cada mes i 3 eixides nocturnes. Començarem una competició molt atractiva, on podràn participar tots els que vullguen, components, simpatizants o amics... i durarà des de gener fins a juliol.
Esteu atents a la web, ja anirem explicant tot açò...
Les equipacions ja podeu replegar-les, aviseu a Andrés abans.
ressaca btt - canals

dimarts, 23 de desembre del 2008

BON NADAL I FELIÇ 2009 !!!!

Estes lletres són per a felicitar el nadal a tots els que pertanyen a la penya Ressaca BTT, als que participen amb nosaltres en alguna ocasió i als que tant sols ho han fet una o dos vegades, als de la penya "El Bac" que tantes vegades ens han acollit per a fer una ruta (moltes gracies penya).
A TOTS... BON NADAL!!!!
També vull que el proper any siga millor que el que deixem, en lo personal i en quant a penya, que tinguem un altre any com a mínim com el que hem passat, bones rutes, bona companyia, moltes rialles, bons esmorzars i sopars i fins i tot, pocs accidents (cap d'importància).
Per tot açò, dir-vos...
A TOTS... FELIÇ I BON ANY 2009!!! (bufa'm un ...)


- Bé, després d'esta cursileria, vos faig saber a tots els que heu demanat les equipacions per als reis mags, qu'estes ja les tinguem, així que, si les voleu ja sabeu el que teniu que fer, escriure la carta als reis...
- En l'album de les nostres fotos, he activat una nova opció en la que apareix el nom de la persona si acostes el cursor a la cara d'esta. Probeu-ho.
- En breu tindrem el nou calendari per a hivern, primavera i estiu de 2009, hi han sorpreses.
ressaca btt - canals

dimarts, 9 de desembre del 2008

Eixida Diumenge 07/desembre/2008 **Aielo**

Hui tocava una ruta que la majoria no havíem fet. El dia era fantàstic per a fer bici i en "La Lloca" erem 9 per a gaudir-lo, Ricardo, Ramiro, José, Toni, Javi C, Migue, Emilio, Dani i Andrés.


Vam començar muntant l'antic port de l'Olleria i des d'ací pel carril bici fins a Aielo. Des d'Aielo fins a l'encreuament de 4 camins dalt del Campello, ha sigut per camins, pistes, sendes i trialeres. No puc dir que ha sigut fàcil, ja que des d'Aielo estàs muntant, poc a poc, però cap amunt. Despres que el nostre GPS (Javi C) es quedara sense senyal del satèl·lit i que estiguérem "bambant" pels caminals al voltant del Paller, vam arribar a l'encreuament de 4 camins (dalt del Campello). Com s'havia fet un poc tard, tres del grup van tirar cap a Canals i la resta vam decidir fer la baixada del Tossal cap a Vallada i esmorzar. Per cert espectacular esta baixada. També ens vam creuar amb un cotxe que volia anar per on anàvem nosaltres, era tan empinada la rampa que crec que encara estarà allí "derrapant" roda. Ja a Vallada vam esmorzar, molt bo, però un poc tard per a fartar, eren les 12.15h quan vam acabar.
La tornada, com sempre, però hui no vam fer sprint, clar, no estava Javi G que és el que ens pica per a correr.
Au, pues ja tenim una altra ruta nova. El proper diumenge toca Sumacàrcer amb una trialera espectacular.
ressaca btt - canals

dilluns, 1 de desembre del 2008

Sopar de Nadal 2008

El sopar va ser un èxit. Erem 9! Per a ser el primer sopar de Nadal no està gens malament. Bé, ja estic escrivint massa. En este tipus d'eixides ja sabeu, val mes una imatge que...
NOTA: La resta de fotos les teniu en l'album. Per cert, he censurat algunes fotos per a no ferir la sensibilitat dels que eixen...
ressaca btt - canals