dilluns, 5 de maig del 2008

1 Biker vs 5 Hienes - 4/maig/2008

Bé... no sé per on començar...

Hui, diumenge 4 d'abril de 2008, els afortunats que hem pogut fer l'eixida hem sigut, Ramiro, Ricardo, Javi Catells, Javi Gomar, Migue i Andrés. En principi i com tots els diumenges no teníem ninguna ruta prevista i quedem en fer La Solana, Enguera, llac d'Anna, etc... i quan estàvem eixint algú, no recorde qui, va dir d'anar a fer la ruta de Sumacarcer... per cert, per a mi, una de les millors rutes que hem fet fins ara. Són uns 42 Km de pistes, camins, sendes i trialeres, de tot açò hi ha una trilera d'uns 3 Km que baixa fins a Sumacarcer que és una autentica PASSADA. A més de trialeres, també hi han creuades de rius, tolls, aigua, fang, etc... tot açò fa que acabes fet un autèntic Rambo.




En una creuada de riu, entre els 6 que erem, sols va haver un valent... o millor dit, un... nosequé... que va creuar el pu... riu. Eixe soc jo. D'ací també el títol del post.

Aparteu-se! vaig cridar. Ricardo, agafa'm que vaig a anclar-me als pedals... Agarre impuls, plante la roda davantera i vote a mig metre de la vorera del riu... i ahí es va quedar la bici i jo, plantats en mig del riu... la bici s'havia estacat en el fang mig metre de fondo... i no podia caure cap a ningun dels costats... les 5 hienes (això és el que pareixien) que estaven espectants esperant que jo travessara el riu, van tindre 2 segons de silenci, per a després començar a riure i no parar fins que vaig eixir del fang. Pu... hienes!

L'interés no està en veure com el biker més valent de la penya intenta fer una missió impossible, si no en veure l'actuació de dos hienes en eixe mateix moment. En les fotos de baix vos explique un poc tot açò, per a fer-la mes gran, feu click a la foto. També hi ha un vídeo on es poden sentir les rialles de la hiena major, la que guiava el grup.

2 segons de silenci.

Hiena verda, encanan-se. Hiena rotja aplaudint.

Hiena verda pissant-se. Hiena rotja encanan-se.

Final feliç.




Vídeo



INFORMACIÓ:
Ací al costat esquerre, teniu el cartell de la marxa nocturna que farem el 20 de juny. A medida que s'acoste la data anirem donant més informació.
De moment si feu click en el cartell no passarà res, però... ja passarà, ja.


ressaca btt - canals

1 comentari:

PONSET ha dit...

ANDRESILLLLLOOOOOOOOOOOOOO COM ESTÀ EL TEMETA DE LA NOCTURNA ALGUNS DEL C.C. BENICADELL VOLEM ANAR, NECESITE SABER L'HORA D'EIXIDA PERQUÈ EL LLOC JA EL SE.

UN ABRAÇ