dilluns, 2 de juny del 2008

Marxa L'Alcudia 01/juny/2008

Este diumenge es celebrava la marxa en l'Alcúdia organitzada per la penya "El Cuc", per cert un 10 a l'organització i al recorregut...
Ressaca BTT va voler acudir a la crida i ens vam presentar amb 7 bikers...



Carlos, Ramiro, Ricardo, Javi Castells, José, Javi Gomar i Andrés.
En esta marxa, com en totes, hem començat amb les "escuses" típiques, uns que si no estan en forma, altres que si estan lesionats, algú que si no s'havia fet l'anim, altre que si feia mesos que no eixia en bici, etc... la bona qüestió es que tots volíem anar amb Carlos. Carlos és el que va una marxa bona per a ell, però mes curta que la resta del grup, és l'encarregat de replegar als que van quedant-se darrere, és el que t'anima quan el veus, perquè saps que amb la seua companyia acabaràs la marxa segur. Moltes gràcies Carlos per estar ahí. En esta marxa ha tingut la companyia de Ramiro. Ramiro veu les marxes des d'un punt de vista diferent a tots els demés, vull dir, per a ell no es una carrera, sinó una M_A_R_X_A amb totes les seues lletres.
Ricardo volia provar-se a ell mateix, volia saber com està la seua condició física. Javi C, Javi G i José, diuen que no estan bé, però estan ahí (que mamons). Ells, com ja he dit en altres marxes, tenen eixe esperit competitiu que ens falta a altres i entre ells fan la seua carrera.
En definitiva la marxa l'hem acabat tots sense contratemps i tots contents.
Tenim fotos en l'album, mireu-les que hi han algunes molt bones.
La classificació de la marxa la tenim ací baix:
Classificació Marxa L'Alcúdia 2008

INFORMACIÓ:
El proper diumenge estem convocats per a la marxa d'Ontinyent 8/juny/2008. Mes informació en els links del costat.

ressaca btt - canals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Açò és una prova per a comprovar que funciona este servei. Ricardo, com pots veure, si que funciona, però has de escollir l'identitat de anònim.
Hale, que vos donen!

Anònim ha dit...

La marcha nocturna una caña,avore si repetim algun altre dia...