dilluns, 27 d’octubre del 2008

Eixida Diumenge 26/octubre/2008

Per fí va arrivar el dia!
Des de el primer diumenge de Setembre que no havia eixit en bici. Festes d'Alcúdia, de Canals, pluja, mes pluja, boda, pluja, bateig i per fi el diumenge 26 d'octubre. Que ganes tenia d'eixir!.Encara que l'oratge no era el mes òptim, vam ser Carlos, José, Javi C, i Andrés els que vam decidir eixir. Hui tocava anar cap a Les Salines, però vam vorer que els camins sense asfaltar estaven prou malament per a fer BTT, així que vam fer una ruteta curta i pel voltant de Canals i si plovia molt, en uns 10 minuts estàvem en casa.
El "xirimiri" va fer acte de presència durant tota la volta, així que a les 10 del matí ja estàvem prou banyats per a tornar a Canals. Però no, algú va dir que podríem fer uns "kilometrets" mes per un camí que travessava la serra, per la zona de 5 germans. I els vam fer. I ens vam perdre. I estava plovent (el xirimiri). I el camí ja no estava. I la bici al llom. I buscant pebrassos. I cagant-se en tot. I trobem el camí. I a les 11 arribem a Canals.
La veritat es que vam disfrutar.

NOTICIES:
Està organitzant-se un sopar de penya per a cel.lebrar el Nadal. La data serà l'ultim dissabte de novembre o el primer de desembre. En este blog ja es dirà la data exacta, el lloc i l'hora.
ressaca btt - canals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

reandres eres un bocaxut el unic que es va pedre eres tu,el meu gps no es perd mai.

Anònim ha dit...

Javi, Javi, Javi... si que ens vam perdre! I tot per culpa teua. A que si Carlos?
Nosaltres estavem buscant pebrassos i mentres tú buscant la senda, ja,ja,ja.