diumenge, 19 de juliol del 2009

Diumenge 19/juliol/2009 **Terrenys del MacroAbocador**

A les 8:30h estàvem 4 components de la penya, Vicent G, Victor, Javi C i jo, disposats a protestar per la provable construcció del Macroabocador en el terme de Llanera. Casualment som els 4 primers classificats del campionat...

aurem anat per convenciment o per competitivitat... això sols ho sabrem cadascú dels que vam anar però crec que es convenciment.
Fem marxa cap a Llanera pels caminals de darrere d'Aiacor i a les 9:15h ja estàvem a la porta de l'ajuntament que era el punt de partida. Encara no hi havíem massa bikers i açò ens va sorprendre. Mentre passaven els minuts cada vegada arribàvem mes bicicletes fins que vam fer un grup d'unes 100 bicicletes. Passades les 9:30h vam començar la marxa, amb bon ambient, rialles i aplaudiment de veins de Llanera.
Després de fer varies parades per a reagrupar a la gent es va decidir fer dos rutes, una seria la fàcil, per a la gent que te menys forma física i l'altra seria la difícil, per als experimentats. Nosaltres a la difícil. La senda era espectacular, crec que llevant d'algun tram la resta vam anar baix ombra, entre pins, que maravella!.
Ja anem acostant-nos als terrenys afectats per esta aberració i no trobem restes de civilització, ací la natura es lliure, qué llàstima!.
Arribem al punt on havíem quedat amb la gent que anava caminant. Aigua fresca i tallades de meló d'alger, qué bo!
Ens fan una explicació "in situ" de com serien les dimensions del MacroAbocador, una barbaritat! no s'ho podeu ni imaginar.
Tot el paratge que havíem gaudit abans, totes les seues sendes, la seua fauna, la flora, tot, tot fora, quin insult!.
En definitiva la marxa va ser d'uns 20Km però forta.
Les fotos i el track ja el teniu en el seu lloc.

El proper diumenge farem una eixida lliure i passada per aigua, però abans vos espere el divendres a tots en el sopar de final de temporada, on lliurarem els trofeus del campionat.

ressaca BTT - canals