dimecres, 31 de desembre del 2008

Eixida Diumenge 28/desembre/2008 **Moixent**

Ja sabem qu'estos dies no criden molt per a fer BTT, així que no tinc res que dir. Este diumenge hem vullgut desintoxicar-se dels excesos de Nadal tan sols 3 bikers, Ricardo, Javi C i Andrés. La resta tenen que estar prou en forma... no?
Com erem els que erem, i un servidor no podia allargar la ruta, hem decidit fer, Canals-Moixent-Canals, esta no te massa emocions ja que l'hem fet per camins i pistes (tampoc hem creuat el riu cap vegada, feia massa fred), l'unic que preteniem era rodar un poc i rapid, així que a les 11 ja estàvem en casa (just quan va començar a ploure, quina sort)...

NOTICIES:
A partir del diumenge 4 i fins el diumenge 18 de gener (dia dels parells), les rutes seràn lliures i es decidiràn el mateix dia de l'eixida.
El diumenge 25 començarem la nova temporada Hivern-Estiu 2009 amb un nou calendari que tindrà una ruta especial cada mes i 3 eixides nocturnes. Començarem una competició molt atractiva, on podràn participar tots els que vullguen, components, simpatizants o amics... i durarà des de gener fins a juliol.
Esteu atents a la web, ja anirem explicant tot açò...
Les equipacions ja podeu replegar-les, aviseu a Andrés abans.
ressaca btt - canals