dijous, 22 de setembre del 2011


Ja teniem ganes de que arribara el dia. Este diumenge 25 de setembre comença la nova temporada de la penya amb una competició renovada i diferent a la dels darrers anys.
Hi haurà sols una competició amb dos classificacions. Una per equips i una individual.

En la competició per equips hi hauràn dos grups. Tigres i Lleons. Estos dos grups han sigut formats depenent de la classificació, de l’estat de forma i de l’assistència de l’any passat. Hem intentat fer dos grups que siguen el mes equilibrat possible, a dia de hui.

En la competició individual no cal dir res, ja sabem com funciona.

Igual que l’any passat, en cada etapa hi hauràn punts en la muntanya i en el final. Puntuaràn des del primer fins al vuité. La puntuació será de 8 punts per al primer en cada un dels finals (muntanya i final d’etapa), 7 punts per al segon, 6 per al tercer, 5 per al quart, 4 per al cinqué, 3 per al sisé, 2 per al seté i 1 per al vuité. Estos punts serán tant per a la classificació per equips com per a la individual.

Al final de la temporada, l’equip perdedor pagarà el sopar de final de temporada a l’equip guanyador. En la classificació individual, el guanyador tindrà una camiseta signada per tots els que han participat en la competició.