diumenge, 25 de setembre del 2011

Etapa 1: La Quintana - Bellús

Primera eixida. Estrena de la temporada i estrena de la competició per equips. Personalment crec, que açò de competir en equip, mola mes.

El diumenge erem 5, Ximo, Javi C, Soro, Javi, i Andrés. Dos tigres i tres lleons. Al començar, tot eren bromes, que si els tigres açò, que si els lleons allò. En les primeres rampes cap a la casa Sanchis ja no hi havien bromes. Comencem a apretar les dents. Es formen tres grups. Javi, Soro i Ximo per davant, en mig Andrés i per darrere Javi C. I amb este ordre vam arribar al premi de muntanya. Soro i Javi es van perdre, encara no s'expliquem com. Així que els altres tres vam continuar.
Per la senda que ens du cap a La Quintana, no hi ha res que dir, tots la coneguem, però OJO!!! que les casetes que hi han prop estàn vullguent tallar el camí, fent clots en terra per a que caiguen les bicis, tancant el pas amb reixes penjant cartells amenaçadors, etc...
Després de passar sense complicacions tots els obstàcles, arribem a la font de la Cova Negra, sense els dos que faltàven. Ximo s'en torna cap a casa, obligacions familiars. Continuem Javi C i jo fins a Bellús on ens trobem amb els dos perduts d'abans. Esmorcem.

La tornada. Imagineu-se tres lleons contra un tigre. Que si anem a matxacar-te, que si anem a fer estrategia, que si no podreu contra mi, que si estàs acabat, que si una merda per a vosaltres, etc... Així vam estar tot el camí de tornada fins dalt del port de l'Olleria. Ací els tres lleons (Javi, Soro i Andrés)es van escapar, deixant al tigre (Javi C) desamparat. L'ordre d'arribada al final de l'etapa va ser, Soro, Andrés, Javi i Javi C.
Bona primera etapa, molt atractiva i amena on van quedar clares les intencions de cada equip. Els dos volen guanyar... o no? De moment ventaja per als lleons.

El proper diumenge mes i millor. Estubeny i Sellent.

ATENCIÓ:
A partir del proper diumenge la forma de puntuar per equips serà així: Puntuaràn els 3 primers en muntanya i en el final, independentment de l'equip que siguen. Vol dir que si els tres primers son d'un mateix equip, donç eixos punts aniràn a l'equip, així eixe s'enduria 3+2+1 punts o si entren el primer i el tercer d'un equip, donç s'enduría 3+1 punts... Està clar?
Fent un resum, individualment seria igual que l'any passat i per equips sols es sumaran els punts de muntanya i final. Així serà mes fàcil de dur. Vos ha quedat clar?... Ok, donç a cagar a la via!

ressaca btt - canals