dilluns, 31 de març del 2008

Eixida diumenge 30/març/2008 **Bellús**

Hui erem 5 bikers per a trencar camins i sendes, Javi, Carlos, Ramiro, Ricardo i jo. Decidim fer la ruta de Canals-Quintana-Cova Negra-Bellús-l'Olleria-Canals, són uns 35 Km. amb poc d'asfalt, molta senda i trialeres. Aquesta vegada fem una ruta curta per a estar prompte en casa i poder atendre compromisos socials (es dia d'anar de paella amb els amics).

Es nota el canvi d'hora, el sol comença a eixir i encara fa un poc de fresc. En una de les primeres trialeres que te esta ruta, Carlos va tocar terra, volta de campana, bici per l'aire... PIMPAMTRACATRAC!!! moltes gracies casc per estar al cap! Per sort no va ser important, alguns colps, mal de coll i una bona rascada de napia (la podem vore en la foto).


Després d'aquest contratemps, Carlos no va poder acabar la volta programada i va tornar per Xàtiva acompanyat per Ramiro i Ricardo.
Javi i jo vam acabar la volta a una bona marxa i vam arribar a casa un poc prompte.

INFORMACIÓ:
La penya està prou animada en fer la marxa de Llombai el proper 27 d'abril , són 35 Km, animem-se i a vore si anem el màxim de gent possible. Més informació, vos la donarà Javi Castells.
També hi ha alguns que volen fer la marxa de Novelda, són 41 Km, és el 20 d'abril, una setmana abans de la de Llombai. Més informació, un altra vegada, Javi Castells.ressaca btt - canals