dilluns, 28 d’abril del 2008

Marxa Llombai 27/abril/2008

Este diumenge s'ha cel.lebrat la III Edició de la Marxa en BTT "TransAledua 2008" en Llombai, per cert, ESPECTACULAR!!!!.
Esta vegada hem anat a disfrutar de la marxa, Javi Gomar, José, Javi Castells, Ricardo, Alejandro, Vicent, Carlos, Ramiro i Andrés. Si, erem 9!!! Açò no passava des de la volta a Canals.


Esta marxa pareix ser que l'hem disfrutat tots, inclús els que feien una d'aquestes per primera vegada, com Alejandro. Altres, com..., bé no diré noms, també l'han difrutat, però patint un poc més.
José estava eufòric de veure que Javi Gomar sols li havia tret 40 segons, este ultim alegaba que el seu estat de forma no era el més optim, Javi Castells li contestava que no plorara tant..., bé, ells tres son així, tenen eixe espirit competitiu que fan de cada marxa una carrera. Ramiro, tranquil i a la seua marxa. Carlos a la seua marxa però no tant tranquil, molt bé Carlos, con un par!. Vicent ha notat que fa molts mesos que no toca la bici. Ricardo continúa la seua ascenció en quan a forma física. Alejandro, pletòric, fa 4 dies que ha començat amb la bici i ja el tenim donant guerra. Y un servidor, pues com sempre, patint en les muntades i gaudint en les baixades.
En definitiva, cadascú al seu rotllo hem fet la marxa i cadascú a la seua marxa hem fet PENYA.

Hi han algunes fotos en el album.
Ací baix també teniu el enllaç de la classificació, ahí podem veure que en l'ultima columna de la dreta està la classificació de la penya.
Classificació Marxa Llombai 2008

INFORMACIÓ:
Després de l'èxit de participació en la marxa de Llombai, la penya vos torna convocar per a participar en la marxa de Aielo que és el proper 25/maig/2008.
Tenmin un mes per a posar-se en forma. Més informació en els links del costat.

ressaca btt - canals