dilluns, 19 de maig de 2008

Eixida diumenge 18/maig/2008 **Vallada per Solana**

Després de tindre l'ultima setmana passada per aigua, la gent tenia ganes d'eixir en bici, fer el cabra i enfangar-se des dels peus fins al cap. Els que vam poder eixir erem, Dani, Carlos, Emilio, Javi Castells, Ramiro, Ricardo i Andrés.

Com sempre, no sabem on anem, primer a Sellent i Estubeny, després a Genovés i al final a Aielo, però quan estàvem a punt de pujar el port de l'Olleria el nostre GPS (Javi Castells) va decidir canviar de ruta i girar per les palmeres en direcció cap a Montesa, i des d'ací, pels caminals que hi han per la part de la solana, fins a Moixent i a tornar per Vallada. La cosa anava bé, vam muntar fins al dipòsit d'aigua i després per el camí de mangai fins a Montesa, però algú de la penya es va despenjar del grup i es va perdre. Activem el dispositiu de "busqueda i captura" i després de mitja hora i d'algunes cridades de telèfon, donem amb ell. Esta part de l'autovia és mes atractiva que la del camí de mangai, és mes montanyera (sempre des del meu punt de vista). Vam arribar a Vallada a través d'un barranc després de creuar el riu Cànyoles (Video). Alguns dels que venien no van parar a esmorzar en Vallada, tenien que arribar prompte a Canals per a atendre compromisos. GREU ERRADA! Perque es van perdre la millor tornada que hi ha des de Vallada fins a Canals per a fer en primavera i estiu. Tinguerem que creuar el riu 5 vegades sense baixar de la bici. Esta tornada és través d'una senda entre pins, canyes i baladres que va vora al riu. ESPECTACULAR!!!. Els 4 que quedàvem vam disfrutar com a xiquets. Al final de la correguda vam fer 45Km que, 10Km van ser per a enganxar-te encara més a la bici de montanya.

Ací deixe un video del moment en que tinguerem que creuar el riu Cànyoles, açò està entre Vallada i Moixent. També tenim fotos en l'album.


ressaca btt - canals