dimecres, 7 de gener del 2009






Des del dia 25 de gener anem a començar la nova temporada hivern-estiu 2009, el calendari el tenim ací al costat esquerra, a mes de les eixides que ja coneguem, tenim 6 eixides especials, 2 eixides nocturnes i 2 noves rutes.
Hem de tindre present que a partir del mes de maig l'hora d'eixida serà a les 8 del matí, però també el 15 de març i el 12 de abril serà a les 8... che! millor mireu el calendari.

Per a les eixides especials, marcades en el calendari amb color taronja, tenim unes anotacions per a introduir-se un poc abans de fer-la (hora d'eixida, distancia, perfil, etc...). El lloc d'eixida serà "La Lloca", menys per a dos eixides que serà des de l'estació de trens.

Tenim 2 eixides nocturnes, marcades en el calendari amb color morat, una a Enguera (com l'any passat) i altra a Moixent. En les dos soparem en el destí. El sopar serà com els esmorzars, de bocata, cerveseta, cacaus i olives. No cal fer-lo molt copiós per que encara queda la tornada (la de Moixent molarà si la fem pel riu). Per a les eixides nocturnes, és obligatori dur llum davantera i darrera.

També com a novetat en esta temporada, tenim una competició, on a mes dels components de la penya, també podran participar simpatitzants i aficionats a la BTT. Les bases i la classificació les tenim al costat esquerra.
El divendres 24 de juliol tindrem el sopar de final de temporada, ací es lliuraran els trofeus de la competició.

Bé, amb totes estes novetats, comença la TEMPORADA HIVERN-ESTIU 2009, espere que la gaudim i que ho passem, com a mínim, com l'any passat. Així que, molta sort i a les bicis.

NOTA:
Es preferible que consulteu el calendari abans de cada eixida de diumenge, sobre tot per saber l'hora d'eixida i el lloc. Podeu imprimir-lo i penjar-lo per casa (tv, espill, nevera, capsal del llit, etc...).
ressaca btt - canals