dilluns, 9 de febrer del 2009

Eixida Diumenge 08/febrer/2009 **Font d'Espanya**

Gran dia! Hui hem rebut la visita sorpresa i inesperada del nostre amic Vicent Garcia, però tant matí, on anava?, a per xurros?, a pel periòdic? Nooo, cavallers no, s'en venia amb la penya, A FER SPORT, ...A FER BICI. Gran sorpresa, si senyor. Una abraçada Vicent (però sense mariconades, eh?). Amb tan grata companyia, hem eixit 10 bikers, Vicent G, Emilio, Dani, Javi C, Carrillo, Victor, Iaio, Romana, Toni i un servidor.

Sempre és dura la muntada a la Font d'Espanya, però esta vegada, crec que ens ha costat molt més, l'em fet per la pujadeta de "l'agüela", que és impressionant, amb pendents del 27%, és casi impossible estar damunt de la bici. Després de fer una parada tècnica en la Font d'Espanya, hem continuat. Però hui alguns tenien eixe esperit explorador que apareix quan s'acosta la primavera. Donç bé, vam començar a muntar, a muntar i a muntar, buscant noves sendes i que no vam trobar. Al final vam tornar al mateix lloc on vam començar i com havíem perdut temps, no vam tindre mes remei que tornar a Vallada per a esmorzar. Ara ja sabem que eixes sendes no tenen eixida, però també sabem que la baixada des de la Font d'Espanya es espectacular amb velocitats que arriben fins als 71 Km/h. IMPRESSIONANT!!!! (Podeu veure el perfil ahi baix).
Després d'esmorzar en un bar nou, per cert barat i bo, vam tornar cap a Canals. En les tornades des de Vallada ja sabeu que és el que passa, MARICÓN L'ULTIM!!!.
Al final de la correguda hem fet 15Km. menys de el que hi havia previst, però queda compensat amb la tremenda pujada que hem tingut que fer, així que, en pau (una xufa i un cacau).

Perfil de la ruta:

ressaca btt - canals