divendres, 5 de juny del 2009

Marxa Nocturna Juny 2009 **Enguera**

Eren les 9 de la nit i encara estava el Sol fora, en la Lloca estàvem els 17 que volíem gaudir de la marxa nocturna en la lluna plena de juny. Estàvem eufòrics i amb ganes de pedalejar. Teniem que muntar la Solana i després baixar a Enguera on soparíem.


Després d'un poc de retràs vam començar pel camí mes curt i fàcil cap a la Solana, una vegada als peus de la Solana vam encendre les llums de la bici i cadascú va muntar al seu ritme. Una de les coses que no s'ha de deixar de veure, es la vista de la vall de Montesa entre dos clarors, per una part omplis l'esperit i per l'altra, recuperes l'alé.


Una vegada dalt tocava abrigar-se fins que ens reagruparem. Ara lo millor, baixar. La baixada cap a Enguera per la nit es espectacular, tensa, divertida, acollonant, perillosa... s'ha de baixar per a saber quines son les sensacions. L'entrada al poble d'Enguera la fem tots junts en fila índia i a bon ritme (vegeu el vídeo).



El sopar, fantàstic, com sempre que anem a este bar, comencem a contar les anècdotes, rialles, xistes,... doncs tot allò que passa en un sopar d'estos. El bar es molt recomanable, bon preu, bon menjar i les bicis les deixes en un quarto tancat.


Després de reposar forces, era l'hora de tornar cap a casa, no sense fer una visita a l'albufera d'Anna que per la nit està molt maca. Després per la Plana i una altra vegada una baixada, esta vegada d'asfalt, però també molt xula per la nit. Una vegada de nou en la Lloca vam decidir pendre un refresquet en la terrassa del pub Tau.

La resta de fotos estàn en l'album.

Ací teniu mes videos:







La propera eixida nocturna serà en la lluna plena de juliol, justament el divendres 10, anirem a Moixent on soparem, despres els mes valents podran tornar pel riu.