diumenge, 13 de setembre de 2009

Diumenge 13/setembre/2009 **Font d'Espanya**

Ahir, diumenge 13 de setembre, es va celebrar el gran premi de Vallada amb molt poca participació.
La veritat que esta setmana ha donat per a molt. Alguns pilots han tingut problemes amb la seua escuderia, la qual cosa ha deslluït molt el GP.
Després d'una reunió en casa de l'escuderia Renault l'escuderia Ferrari amb els seus pilots, Kimi i Schumaquer, renuncien a participar en el GP per amenaces series de no poder dinar en casa si tornaven tard. Per altra banda en una conversació telefònica amb Badoer (al qual vam pillar dopant-se, tema que tractarem despres) va declarar que no eixiria (volia fer-nos el llit). De l'altre pilot en lliça no teníem noticies, esperava vore a Barrichelo en l'eixida.
Així que la carrera va començar amb sols dos pilots, Badoer i Alonso (Briatore es fregava les mans). Badoer va tindre que canviar el coxte per uns problemes en no sé quin tornillo, va agafar la de carbono. Els dos pilots anaven amb la mateixa estratègia, dipòsit ple ( jo de llet i Badoer de gin tònic), una parada i a vore la volta a peu a Canals.
La carrera no va tindre historia, agrupament fins les primeres rampes de la font d'Espanya, reagrupament en la cima ( els mecànics em van fer el de sempre i vaig perdre molt de temps en la parada) i tornada per "l'agüela" cap a Canals.
Total 35km que engreixen la saca de l'escuderia Renault que s'ha vist molt beneficiada per estes festes de L'Alcúdia.
El circ de la Fòrmula 1 no para i torna aquesta mateixa setmana amb La Quintana.
Els entrenaments lliures comencen hui mateix i M... L'ULTIM!!!

ximo - ressaca btt - canals

1 comentari:

Unknown ha dit...

ECCLESTONE ESTUDIA UNA POSIBLE SANCION A RENAULT POR UNA POSIBLE TACTICA ILEGAL DE RENAULT.
CLAR COM JO TINC ENCARA EL CUL EN SANG DE LA PRIMERA ETAPA CABRONS COM QUE ERA CURTETA I PLANETA.
ATENTAMENT L´ULTIM DE LA FILA