dimecres, 6 de gener de 2010

TEMPORADA HIVERN-ESTIU 2010

Comencem la nova temporada, la bona, la llarga, la de l'emoció, la del sofriment, la del bon oratge, la que ens agrada, la de tots, la de la penyaaaaaa ressaca (mes o menys açò diria Pepe Domingo Castaño).

En esta nova temporada hem volgut incentivar l'assistència a les rutes en detriment de la competició, continuem amb les bonificacions però seran menys punts que la passada temporada.

Com ja sabeu, la competició de la temporada passada consistia en anar acumulant els quilometres de les rutes programades per als diumenges i unes bonificacions per als tres primers en la montanya i el final d'etapa que eren de 10, 8, i 5 punts respectivament. Esta temporada les bonificacions seran també per als 3 primers classificats però amb 3, 2 i 1 punt respectivament. Amb este nou format intentem incentivar l'assistència.

La competició començarà el diumenge 24 de gener i tindrem etapa tots els diumenges fins el 11 de juliol. Les etapes nocturnes seran en divendres. Ja podeu veure el calendari.

Tindrem 23 etapes de rutes clàssiques, 2 etapes nocturnes i 2 etapes de rutes noves. Totes juntes tindran un total de mes de 1100 Km.

Amb tot açò, sols desitjar-vos sort i…
SOLS EL MILLOR GUANYARÀ!!!NOTA: L'hora i el lloc d'exida del calendari es orientatiu, cal que abans del diumenge mireu l'encapçalament del blog on totes les setmanes indiquem l'hora i el lloc d'eixida exactes.