diumenge, 7 de febrer del 2010

Diumenge 07/febrer/2010 **Senda Andalusa**

Una altra vegada erem 9, Juan Ramón, Javi C, Vicent G, Emilio, Romana, Toni, Josep, Rafa i jo.
Vam eixir tots junts xarrant fins que vam arribar a la Llosa on Vicent en la muntada del picador de cavalls, va derramar del gran grup, va aconseguir uns 50 metres de distància que no van ser suficients per a coronar l'alt de les abelles en solitari, en la mateixa entrada de l'abocador es va acabar l'aventura. Dalt del tot van coronar Josep seguit de Romana i Rafa.
Després tenim el millor de la ruta, Les Salines. Molta senda, muntades, baixades i camins fins a Manuel. Des d'ací pel camí de Santiago fins a Genovés i muntant per Alboi fins a la xopada on vam esmorzar i engrasar les bicis (vegeu la foto). No vam poder fer la senda Andalusa, les ultimes pluges l'han deixat prou intransitable.

Tampoc vam poder continuar per la cova negra, estàvem els caçadors fent una batuda de javalí, així que estava tot tancat. Vam tindre de tornar i per Genovés fins a Xàtiva, on estàvem els carrers tallats per la mitja marató i després de sortejar els carrers per on passava vam poder eixir de la ciutat i vam fer cap a Canals.
Les fotos en el puesto i la classi actualitzada amb Romana com a nou lider. Enhorabona!!!

La propera setmana mes i millor... La senda del Moro. Amb un premi de muntanya dels bons, La Solana. I un final de 10 Km d'esprint.

ressaca btt - canals