diumenge, 24 de juliol del 2011

JA FA 5 ANYS * 2006-2011

Si senyors si, ja fa 5 anys que la penya està per ací. Pensant-ho bé no es molt de temps... però pensant-ho millor..., si que es molt temps si.
En cinc anys han passat moltes coses, sobretot bones. I ha passat molta gent, i tots bonagent. De esta penya formen part tota la gent que en algun moment ha participat de les eixides dominicals. Per tot açò, als que encara esteu eixint els diumenges, als que no podeu eixir per estar vivint fora, per haver deixat de fer esport, per estar estudiant, per estar treballant, per cicustancies de la vida, per lo que siga... MOLTES GRACIES!!! Gracies, perque entre tots heu fet que esta penya estiga VIVA 5 anys i de segur que estarà 5 anys mes.

Fent un punt i apart. Recordeu que de l'import de l'última equipació la casa Inverse ens va rebaixar un 5% per possar-nos publicitat mes gran en la butxaca de darrere del maillot. Dons amb eixos diners hem fet unes camisetes conmemoratives d'estos primers 5 anys per a tots els que vam demanar l'equipació de la penya en este any 2011. Les talles son les mateixes que les de l'equipació. L'idea era lluir-les el dia del sopar, però... ja sabeu que a eixos sopars sols van els millors i ells ja les tenen. La resta podeu quedar amb el presi per a replegar-les.
BON ESTIU I BONES VACANCES A TOTS!!!