diumenge, 24 de maig del 2009

Diumenge 24/maig/2009 **Camins de la Solana**

Dia amb oratge especial per a fer bici, bona temperatura i núvol. Allí estàvem Javi C, Romana, Toni i jo, però també una grata sorpresa, Ximo i Juan Ramón, si, després de tant de temps hui venien a fer bici. Com hi havia gent que tenia compromisos comunioneros, van decidir fer una ruta mes curta i deixar el barranc Boquella per a un altre dia, així que després de moltes opinions, vam triar la ruta dels camins de la Solana.


Esta ruta és molt divertida per a fer en l'estiu, al principi es un calfament per caminals que hi han entre Montesa i Moixent per la Solana fins que s'arriba al restaurant Boquella. Des d'ací a Vallada on comença lo millor de la ruta, la senda pel riu Cànyoles, esta senda es FANTÀSTICA, m'encanta, segur que Ximo no dirà el mateix, però crec que en el fondo també li va agradar. Esta tros es convenient fer-lo en estiu, per que s'ha de creuar el riu quatre vegades i amb l'aigua pel genoll, no sols açò, la senda transcorre a mes de per aigua, per pedres soltes, terra, vas entre baladres, pins, esbarzers... vaja que ho té tot, és ESPECIAL.
La ruta en total té 38km i a les 11 ja estàvem en casa, els comunioneros contents i els 4 no comunioneros també, per que vam anar a esmorzar.



ATENCIÓ: Recordeu que el proper diumenge toca la ruta d'Ontinyent, no falteu, son 38km molt xulos.

ressaca BTT - canals