dilluns, 16 de juny del 2008

Eixida diumenge 15/juny/2008 **Albufera Anna**

L'eixida d'este diumenge ha sigut mes o menys la que anem a fer el divendres en la marxa nocturna. Els que hem eixit som, Ricardo, José, Javi Castells, Dani, Emilio i Andrés...
La calor s'ha notat, i molt en la pujada a "La Solana", tant es així que Emilio, degut a açò i a que li s'ha carregat l'esquena, ha tingut que tornat cap a casa.
En la baixada cap a Enguera, com sempre, fundits cap a baix i jo emulant a les passades en les corbes de Stoner, el de les motos, si, eixe que en les corbes en tal de girar tira recte. Ja se que arrisque un poc, però és l'únic que hem descarrega les tensions de la setmana, això i altres coses que no vaig a nomenar.
Vam anar fins a l'albufera d'Anna per a esmorzar en un dels dos restaurants que hi ha, i crec que vam anar al pitjor, pitjor en quant a preu i rapidesa en el servici. Ens va eixir prou car, està clar que el lloc es paradisíac, però no justifica el preu que ens van cobrar (el doble de l'esmorzar que fem els diumenges). Açò ens ha servit per a saber que el divendres en la marxa nocturna no soparem ací.
Eixint de l'albufera i degut a la humitat que hi ha en el terreny, em van derrapar les rodes i vaig tocar terra, res important, però a les 3 mones que venien amb mi els va fer molta gracia, ja, ja, ja... que mamons.
Retornem el camí cap a Canals, ara erem 4, si, ja sé que no eixen els conters, però es que no he dit abans que Dani no es va poder quedar per a esmorzar. El camí de tornada l'he estat estudiant casi 2 anys, 2 anys d'estudis del terreny, 2 anys de medides topogràfiques, 2 anys d'investigacions a peu de camp, 2 anys d'anotacions,... bé pues en 15 minuts estos 2 anys sen han anat a la merda. Per res volien seguir les indicacions que jo anava donant, així que al final vam anar camp a través fins a empalmar amb el camí que ja coneixíem, no vos agrada l'aventura eh? vaja muermos.
Este camí de tornada es molt bo, la baixada que hi ha cap a l'antiga gravera és espectacular i degut a les plujes un poc perillosa, així que aneu poc a poc el dia de la nocturna, val?

Ací deixe un video d'este dia, està gravat abans de començar la baixada fins a Enguera.


ressaca btt - canals