dilluns, 23 de juny del 2008

[20/JUNY/2008] Iª Marxa Nocturna _____________ESPECTACULAR!!!

La primera marxa nocturna organitzada per la penya Ressaca BTT ha sigut un èxit, un èxit per a tots els que la vam fer, clar, vam disfrutar com a xiquets...


Tot va eixir com estava previst, tot menys la ruta, que la vam tindre de variar degut a la perillositat d'una "trialera" que s'havia desfet per les ultimes pluges i que la nostra lluna va voler començar a allumenar més tard del que pensavem.
Fer una marxa nocturna en l'estiu es una meravella, dic en l'estiu per que l'oratge per les nit convida a fer qualsevol activitat (no passa el mateix a l'hivern).
L'eixida va ser des de "La Lloca" a les 21,00h, erem 15 bikers locos, locos o apassionats?. Encara estava el sol fora i vam eixir cap a Montesa, fins ací anàvem tots en grup però en la muntada a "La Solana" cadascú va marcar el seu ritme i així el grup es va trencar. El sol ja estava amagat i la foscor començava quan van arribar els últims bikers al cim de "La Solana" (vegeu la foto d'ací).
Ja estàvem tots junts. Comencem la baixada, llums enceses, tots en fila, llums d'Enguera per baix, grills cantant, crits nostres, pins, silenci...no tinc més paraules... és espectacular veure com una processó de llums baixa entre els pins de la muntanya... Vos assegure que ha sigut una de les experiències més bones que he tingut mai (sempre per a mi, clar).
Travesem Enguera tots junts. Arrivem al bar i l'amo ens rep al crit de PODEMOS!!! amb el punys en alt, açò fa que comencem de bon rotllo amb ell. Per cert, molt bé el bar i els que ho porten, cuiden molt als bikers i també a les bicis, pots entrar les bicis dins del bar i amés un preu molt assequible, una ganga!
Després de sopar i amb la panxa plena d'embotit de La Canal, anem cap a l'Albufera d'Anna, teníem intenció de pendre un geladet en un dels dos bars que hi han, però, estàvem tancats. Continuem la marxa cap a Canals. Les llums comencen a quedar-se sense bateria. Ja dalt del portet de "La Plana" decidim apagar les llums, però la lluna encara no vol guiar-nos. Arrivem a l'Alcúdia de Crespins i després a "La Lloca". E_S_P_E_C_T_A_C_U_L_A_R!!!!
Ens felicitem tots per la volta i ens despedim fins a la propera eixida nocturna, que segurament serà cap a la lluna plena de juliol.

Ací tenim tres videos de la marxa.
També tenim fotos en l'album.

De Canals a Montesa


De Enguera a l'Albufera d'Anna


De l'Albufera d'Anna a La Plana

ressaca btt - canals