dilluns, 7 de juliol del 2008

Eixida Diumenge 06/juliol/2008 **Beniganim**

A les 8 en punt estàvem en "La Lloca" 8 bikers, Ricardo, Javi C, José, Javi G, Toni, Miguel, Carlos i Andrés. Hui tocava fer la ruta de la Quintana, Cova Negra, Bellús, Beniganim, Trialera de la senda Andalusa i la d'Alboi, esmorzar en el bar de la xopada d'Alboi i tornada cap a casa.

La intenció era fer esta ruta a un bon ritme i a les 12,30 estar en casa, el Sol a estes hores es criminal. Impossible, el ritme era el de passar-ho bé i quants més rius creuarem millor. I així va ser, el primer riu que vam tindre que creuar tots va ser el riu Albaida a l'altura de la presa de Bellús, dic tots per que Javi C i Ricardo ja van creuar ells sols un altre un poc abans que la resta del grup, tenien ganes de banyar-se. En el punt on vam decidir creuar el riu, la força de l'aigua era important, però això no va impedir que el creuarem. Tots ens vam banyar de dalt a baix, clar està. Podeu veure el vídeo.
Després que Javi C ens guiara pels camins de dalt de Beniganim enganyant-se per tot arreu (gràcies que jo portava el mapa, ja,ja,ja), vam arribar a la senda Andalusa, no sense abans fer la muntada del "Mortirolo" una muntada espectacular d'uns 2 Km amb pendents de fins el 35%, ara be, crec que val la pena, per que les vistes des d'alli dalt son fantàstiques, es pot veure quasi tota la Vall d'Albaida amb en Benicadel en front i el pantà de Bellús a l'esquerra, crec que hi ha alguna foto.
La trialera de la Senda Andalusa la dividim en 2 parts sempre de baixada, la primera part es quasi impossible fer-la dalt de la bici i dic quasi per que segur que sempre hi haurà algú que si que la farà muntat en la bici; la segona part d'esta primera trialera ja es pot fer damunt de la bici però és molt tècnica i perillosa, Miguel ja sap el que dic, va caure i es va fer dos bones rascades als genolls.
Després encara ens queda la trialera d'Alboi, esta és 100% ciclable, tècnica i amb alguns trams perillosos. En esta senda creuem un pontet de dos palms d'ample i la via del tren de Xàtiva-Alcoi i des d'ací baixem a la xopada.
Fins ací portàvem 32Km, però 32 Km per a rebentar al mes preparat.
Després d'un bon esmorzar, vam fer la tornada cap a casa.
Molt bona ruta. Són sols 47 Km però durs. A que sí Toni?

Ací teniu Fotos


VIDEOS:


ressaca btt - canals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Menos mal que portava el mapa en la motxila, que si no...

Anònim ha dit...

Porte un mes creuant rius tots el diumenges, la propera eixida podriem creuar una altre, no?
Ale, que vos donen...