dilluns, 15 de setembre del 2008

Eixida Diumenge 14/setembre/2008 **Bellús**

Hui a les 8.30 del matí pareixia que hi havia una concentració de bikers en "La Lloca", els nostres amics de la penya "El Bac" tenien foto de família i amés d'esta penya hi havia un altra, la penya "Alla som", perdoneu-me si no és el nom exacte, així que allí erem uns 50 bikers, era com si començarem el nou curs, saludant-se entre les dos penyes, contant-se anècdotes de l'estiu, etc... ha sigut bonic. Després cadascú a fer la seua ruta...
De la penya Ressaca BTT erem 8, Marc, Javi G, Dani, Emilio, Romana, Ricardo, Andrés i... CARLOS!!! Si cavallers si, va vindre Carlos!!! Quant de temps, quant t'hem tirat en falta, Carlitos.
Hui tocava fer la ruta de "La Quintana - Bellús - L'Olleria - Canals" clàssica "dominguera" apta per a tots els públics amb 33 Km. La ruta l'hem fet a una marxa molt suau, cal tindre en compte que venia gent que ha passat l'estiu sense, ja no muntar en la bici, sinó, sense vorer-la, així que era una marxa molt adequada per a l'ocasió, el que feia que anàrem parlant, fent bromes, rient-se i totes eixes coses que ja sabem.
Sobre esta ruta no tinc molt que contar, tots la coneixeu massa bé, inclús millor que jo, almenys fins a Bellús, que per cert, estaven en festes. Ací hem esmorzat. Després de la feina mes dura (esmorzar), hem continuat pels caminals que hi han sense asfalt i a la vora de la serra, fins al port de l'Olleria. Y des de ací fins a casa.
Esta vegada no hi ha cap de foto, se'm va oblidar fer-les.
ressaca btt - canals