dimarts, 11 de novembre del 2008

Eixida Diumenge 09/novembre/2008 **El Bosquet**

Hui erem 11 bikers amb moltes ganes d'eixir a enfangar-se, així que a les 8,30 en punt estàvem en "La Lloca". Els que vam eixir som, Carlos, Emilio, Dani, Javi C, Javi G, José, Ricardo, Victor, Carrillo, Ricardo (penya El Bac) i Andrés... Al principi i pel camí de Mangay el ritme era prou alt (30Km/h), vam pensar que com l'etapa era llarga quan antes arribàrem a Moixent millor, fins que algú va dir "aneu a fer la mà" i el ritme es va baixar fins que ja podíem estar xarrant i contant-se acudits. Personalment m'agrada més este últim ritme.
Arribem a Moixent no sense abans perdre's pel camí i haver de travessar bancals de tarongers, oliveres i fins i tot el riu, que per a la temperatura que feia no agradava massa banyar-se els peus, però no hi havia mes remei després de que jo havera fet de GPS durant una estona.
De Moixent fins al Bosquet, i d'ací fins a les antenes per a poder baixar per la "trialera" espectacular que ens porta una altra vegada a Moixent, on carreguem forces fent un bon esmorzar. Ens el mereixíem, ja portàvem 32Km. Ricardo i Carlos van tornar a Canals, no podien quedar-se a esmorzar, compromisos familiars.
Després d'esmorzar, ja sabeu el que passa sempre que vinguem des de Moixent o Vallada, no?, una carrera de velocitat, com si el primer que arribara anara a guanyar "Le Tour de France", són 20 Km a 180 pulsacions, espectacular per als que decideixen fer-la a eixe ritme. Bé, els primers en arribar van ser els dos Javis.
Esta vegada Emilio i jo no vam entrar en la "carrera", així que vam arribar una estona mes tard que la resta al llavador d'Alfonso. Des d'ací tots a casa.
Per cert no van ser 47Km com està marcat en el calendari, si no 52Km...
ressaca btt - canals