dilluns, 24 de novembre del 2008

Eixida Diumenge 23/novembre/2008 **Sellent**

ESPECTACULAR!!!
Erem 8 ressaqueros per a fer la ruta marcada per a hui, una ruta canyera amb molta trialera, senda, camins sense asfalt i sobre tot FANG, MOLT DE FANG!!!
Els 8 que l'hem pogut disfrutar hem sigut Javi C, Ricardo, Toni, Miguel, Carrillo, Victor, Javi i Andrés...

Pensaveu que esta ruta no seria massa forta, eh? pues no, degut al fang i l'aigua que s'hem trobat pel camí han fet que siga una ruta forta, a pesar de tindre sols 30Km. Podria dir que s'hem cansat lo just i hem disfrutat el maxim. Dic açò, per que es ben sabut que a tots ens agrada enfangar-se, banyar-se i fer el "asco" de quan en quan, així que hui ens a tocat a nosaltres. Hem tingut que travessar el riu Sellent per dos vegades amb l'aigua pels genolls, hem anat per sendes, que en estiu estan bé, però ara estaven enfangades i trencades per les ultimes pluges.
No hem tingut cap contratemps, sols Carrillo que ha volat per damunt de la bici, quan estàvem fent la senda des d'Estubeny a Sellent.
En Sellent hem esmorzat i després hem tornat a Canals per la Font del Pinar, fantàstica tornada a casa, molt millor que per la carretera.
Ací deixe un vídeo d'un dels moments que hem travessat el riu Sellent. La resta de vídeos i fotos les teniu en l'album del costat.

ressaca btt - canals