dilluns, 2 de març del 2009

Eixida Diumenge 01/Març/2009 **Camins de La Solana**

Per segona vegada hem tingut d'ajornar, pel mal oratge, l'eixida de la Serra de Mariola. Sabent açò el dia anterior de vesprada estava plovent, així que vam decidir ajornar l'eixida i vam avisar a tots els components de la penya per a que no s'alçaren tant matí i pogueren dormir una mica mes. A tot açò, també volem demanar disculpes a les persones que s'hagen pogut presentar en la Lloca a l'hora indicada sense saber que s'havia ajornat la ruta.
Dit açò, a les 8,30h del matí estàvem disposats a cremar camins, Javi C, Emilio, Vicent G i Andrés.Com no teníem cap ruta prevista, vam decidir fer la dels camins de la Solana. Estos camins i sendes van des de Montesa fins a Moixent, sempre són muntades o baixades un trencacames, però compensa sobretot en aquesta època de l'any per que vas entre bancals florits de pruneres, bresquillers, albercoquers, ametlers i altres arbres, una meravella. Per a no fer patir mes a Vicent G, vam decidir esmorzar en Vallada i així fer la ruta un poc mes curta. Per cert, Vicet G es va portar com un jabato, amb un parell, si senyor, molt prompte estarà a l'altura de tots els demés, ja veureu.
Després d'esmorzar en Vallada, tornada cap a Canals per Mangai, esta vegada mes tranquil·la que la resta de tornades des de Vallada. No ens vam lliurar de riure una estona quan estàvem creuant el riu i banyar-se fins als genolls. Tenim un vídeo.

Açò es tot. Esperem que el proper diumenge puguem fer l'eixida en la Serra de Mariola.

ressaca btt - canals