divendres, 24 de juliol del 2009

Sopar Estiu 2009

Amb este sopar es dona per finalitzada la temporada de Primavera-Estiu del 2009.
Sols dir que vam anar a la terrassa del Casino Gran, un bon lloc per a 7 de la penya que vam poder assistir, on vam gaudir de bona companyia (també la de les cambreres) i bona conversació que cada vegada era mes desvergonyida a medida que anàven buidant-se les botelles de vi. Este va ser el moment on vam repatir els trofeus als 10 primers classificats del campionat. Uns trofeus molt xulos, gracies a Javi C. Des de ací volem felicitar al campió de la temporada Primavera-Estiu 2009.
FELICITATS VICENT G!!!
ENHORABONA CAMPIÓ!!!


També volem donar les gràcies a les dos germanes cambreres que ens van atendre tan bé, per aguantar amb molta paciència tots els destrellats que vam dir i fer durant el sopar, ja sabeu, el vi... i la poca vergonya. Per cert ens van convidar a uns balons...
Com sempre, després de sopar, els mes golferas anem a tancar els bars de Canals. A les 2 del matí ja estàvem en casa, golferas? ja,ja, estem fent-se majors?, les dones?,... qui lo sà...
Podeu veure les fotos en el seu lloc.
Siga com fora, el sopar ja ha passat a la història i fins al Nadal no hi haurà un altre (oficial), ara toca gaudir de les vacances, qui les tinga, i no descuidar massa la forma física ni la bici.

BONES VACANCES A TOTS!!!
BON ESTIU A TOTS!!!

PD: Hi han previstes algunes eixides especials per a la segona quincena d'agost, com per exemple, Almansa-Canals o Ontinyent-Fontanars-Moixent-Canals. Esteu atents a la web.

ressaca BTT - canals