diumenge, 30 d’agost del 2009

COMENÇA LA NOVA TEMPORADA_____ TARDOR-HIVERN 2009

Esta temporada anem a començar una altra vegada la competició entre els components i simpatitzants de la penya Ressaca BTT.
Com ja sabeu, la competició de la temporada passada consistia en anar acumulant els quilómetres de les marxes programades per als diumenges, en esta temporada serà igual però, a mes dels quilómetres de cada marxa, hi hauràn bonificacions per als 3 primers que coronen els diferents alts i per als 3 primers que acaben l’etapa. Seràn dos bonificacions per cada eixida, 10Km per al primer, 8Km per al segon i 5Km per al tercer, tant per a la muntanya com per el final de l’etapa. Per exemple, si algú queda segon en la muntanya y tercer al final de l’etapa, li sumarem als km de l’eixida 8+5=12Km.
A diferència de la passada temporada, en esta no tindrem eixides especials, les deixarem per a la primavera.
La temporada de competició anirà des del diumenge 6 de setembre fins el diumenge 6 de desembre.
El calendari de les eixides ja està actualitzat i l'accés directe el teniu ací a l'esquerra.


Bases:

- Podrà participar qualsevol persona.
- La no assistència a alguna marxa no implica la perdua de km acumulats.
- Sols es comptabilitzaràn els quilómetres de les marxes programades. Açò vol dir que encara que la marxa tinga mes o menys km sols es comptabilitzaràn els que estàn marcats en el calendari.
- Si algú torna de la marxa abans que acabe, per les raons que siguen, sols es comptabilitzaràn els Km que porta en eixos moments mes els que li queden fins a arribar a Canals i en ningún cas serà superior als Km de l’etapa.
- Abans de començar l’etapa, es tindrà que acordar quina serà la ruta a seguir per a poder guanyar les bonificacions corresponents.
- Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats i diploma per als 7 següents.
- El lliurament de trofeus serà en el Gran Sopar de Nadal, el dissabte 12 de desembre.

ressaca btt - canals