dilluns, 18 de gener del 2010

Va de Bo!!!

Vítol i Vítol al nostre patró del poble! Vítol

Be deixe'm-se ja de tant de vítol, pastetes, cubalibres, sopars, torrades i altres mariconades. Ara si que Va de Bo!
Es hora de greixar la burra, mimar-la i traure-la per a beneir-la (recordeu que este diumenge es la benedicció dels animals grans).
No patiu per l'estat de forma de la resta dels components de la penya. Durant les festes de Nadal i Sant Antoni s'ha fet un sondeig i pareix que la forma, per a tots, es mes be redona. Com ja podeu veure, les primeres etapes de la nova temporada son curtes i no masa complicades, açò ho fem perquè podem agarrar-se tots, els que físicament estan bé, i els que no.
Esperem que el proper diumenge no falle ningú i des d'ací fem una crida a Javi G, Dani, Emilio, Cala, Ximo, Javi C, Vicent G, Ricardo, Romana, Ramiro, Carlos, Juan Ramón, Edu, Carlitos, Alejandro, Javi, Eliseo, Vicent, Josep, Carrillo, Victor, Miguel, Toni, Cristian, Marc, Iaio, Pau, Alex, Andrés i a tots els que han eixit alguna vegada amb nosaltres, per a que no fallen.
Us esperem a tots el diumenge.

1 comentari:

Josu ha dit...

Hola companys!!

Sóc Josué Donet de Bellota bike de Manuel. He estat veient el vostre bloc i m'ha agradat molt. Us he afegit al nostre bloc. Enhora bona pel treball que heu fet...

Salutacions