diumenge, 28 de març del 2010

KDD ENGUERA MARÇ_2010

Hui hi havia una KDD a Enguera i allí vam anar 4 de la penya (Ximo, Vicent G, Dani i jo) per a representar-la en este magnífic esdeveniment. L'eixida va ser puntual, a les 9:00 ja estàvem rodant les bicis. Vam començar amb 10 km de muntada, Ximo anava amb el grup dels de davant, mes darrere Dani i jo i mes cap arrere Vicent G. Després d'esta llarga muntada una espectacular baixada cap a la casa de La Burrera on vam parar per a esmorzar.




Després cap a Benalaz i Benigüengo, com no muntant. Una vegada en la carretera de Navalón un bon sprint cap a la baixada del Rute. Que baixada! FANTÀSTICA!!! Això si, perillosa. Esta baixada ens va dur fins a Enguera.


Molt bon matí hem passat amb els col.legues de la penya BT Pabajo d'Enguera, bon oratge i bon ambient bttero, encara que ha sigut un trencacames i de vegades senties a algú del grup que ja estava cansat de tanta muntada i deia -BT Pabajo no, BT a tomar por culo.
En fi, enhorabona a la gent que ha organitzat la KDD i a Protecció Civil que sempre han estat acompanyant-nos amb cotxes davant i darrere del grup.
Teniu mes fotos en el nostre album i el la web de la penya BT Pabajo.
Ací tenim també uns videos grabats per la penya El Bac:
Per la serra d'Enguera
Casa La Burrera (després d'esmorzar)
Baixant el Rute


El proper diumenge mes i millor... a menjar-se la mona a Bellús.
Que passeu bona Pasqüa.

ressaca btt - canals