diumenge, 30 de maig del 2010

Diumenge 30/maig/2010 - SENDA DEL MORO (tornada pel riu)

Quatre erem els que volíem rodar este matí, Emilio, Javi, Javi C i jo. No vaig a contar res, per que tots mes o menys coneguem esta ruta. Però si que diré que per la muntada de la Solana, ens hem trobat amb la penya Poca Espenta i hem fet tota la ruta junts fins a l'esmorzar, que també ho hem fet tots junts, que bon rotllo hi havia, crec que tots estàvem contents per haver fet esta mitat de la ruta junts. Després de l'esmorzar en el bar El Bessó, cada penya ha continuat seguint la seua ruta i nosaltres hem fet la tornada pel riu. Que meravella!!! 4 o 5 vegades hem tingut de creuar el riu amb l'aigua per dalt del genoll ara amb la calor que està fent, doncs s'agraeix, clar que si. També hem creuat un pas de tarquim, si tarquim, d'eixos que al xafar se te queda la sabata estacada i t'entra una risa que caus de cul.
Després, quan hem arribat al camí de Mangay, lo de sempre, sprint fins a Canals i, M... l'últim.
Ací teniu una foto en una de les creuades pel riu Cànyoles.


El proper diumenge, mes i millor... Bellús.

ressaca btt

3 comentaris:

Venta de moto Valencia ha dit...

Nocturna YA!!! Estic preparant-la tot l'any,jijijij

Anònim ha dit...

Tenim una marxa nocturna el divendres de lluna plena del mes de juny, esta vegada aniren cap a Bellús. Esteu atents a la página de la penya.

Anònim ha dit...

Hola amics soc Javi Feo que estic veisguent que teniu ganes de organitsar una ruta nocturna, hera per a comentarbos que per al proper dia 30 de juny divendres estem arreglantne una.
Hem quedat ham la peña tot caramunt . la poca espenta i l´estrena, si vos apeteis apuntarse hem quedat sobre les 20:30 / 21:00 en els semafors,per a pugar la solana, les antenes,enguera, per a sopar al chiringuito de l´albufera d´Ana, la torna per aon apetisca, riu o camp de tir.Tambe han que dat per a putxar les dones, novies o querides dels que vuigau al lo llarc d´esta setmana ya es concretara per a dir mes o menys els que serem per a demanar els bocadillos en el chiringuito.