diumenge, 30 de gener de 2011

Diumenge 30/gener/2011 - Bellús i Camins del Castell

Després de fer pala el diumenge passat, hui 7 ressaqueros hem eixit a cremar els polvorons, rosegons i "mantecaos" de les festes de Sant Antoni que ja els teníem prou acoplats al cos.
A les 8:30h estàvem en La Lloca, Ximo, Francisco, Toni, Miki, Vicent C, Javi i Andrés i com ningú dels que estàvem vam fer la ruta proposada del diumenge passat, dons vam decidir fer-la hui.
Feia fred, però de segur que no mes que el diumenge passat. A mida que anàvem muntant el port de l'Olleria el cos anava entrant en calor. El primer en arribar dalt va ser Ximo, seguit de Francisco i Javi. Ja sabeu com es la ruta fins a Bellús, sendes i pistes entre pins, mesclades amb trams asfaltats. Molt bonica. El millor es que anem per la solana de la serra. Ja en Bellús, esmorzem en el lloc de sempre i després per la Cova Negra cap a Xàtiva.
La tornada cap a Novetlè la fem per les sendes del castell. Ens van agradar molt estes sendes, molt tècniques i divertides, així que ja tenim una alternativa de tornada cap a casa. En el final de la ruta va ser primer Francisco seguit de Ximo i Andrés.

El dissabte 15 de gener vam fer la ruta de les sendes del Castell de Xàtiva, gracies als amics de la penya Hui no caurem de Xàtiva l'hem pogut gaudir i es de lo millor que hi ha per la contornada. La teniu en el seu lloc com a Canals-Solana i Ombria del Castell de Xàtiva-Canals.
El proper diumenge mes i millor... Els camins de la Solana.

ressaca btt - canals