dimecres, 29 de juny del 2011

EIXIDES NOCTURNES DE FINAL DE TEMPORADA

Com pareix que hi han dubtes sobre els propers events del final de temporada, vaig a fer un resum per a que a tot hom li quede clar.
Començaré per les eixides dels diumenges dient que, per als mesos de juliol i agost seràn a les 8:30h en el mateix lloc, però no es pararà a esmorzar, fent-se la picaeta al final de l'etapa. Si, ja sé que en l'enquesta va eixir guanyadora l'opció d'eixir a les 9:00h, però també vaig dir que no era vinculant :-)
Ara anem al tema que pareix que interessa mes, el de les eixides nocturnes.
Hi haurà una eixida nocturna en bici i amb traje de cicliste (no es obligatori) i una altra amb traje de nit (com diu Ximo).
La primera es l'eixida nocturna que fem tots els anys per estes dates i que enguany toca fer-la cap a Bellús, l'eixida serà el divendres dia 15 de juliol a les 21:00h en lloca.
La segona eixida nocturna amb traje de nit es el sopar que fem tots els anys al final de cada temporada. Serà el divendres 22 de juliol a les 21:30. El lloc ja el decidirem mes avant.En este sopar fen l'entrega dels trofeus als primers de la classificació... i després... no cal que explique res.
Amb tot açò espere que tots els dubtes que tenieu hagen quedat despejats. Ara sols queda anar fent-se els plans per a poder estar en tots els actes ;-)

ressaca btt - canals