dilluns, 13 de juny del 2011

Enquesta: Hora d'eixida en l'estiu.

Estes línies son per a aclarir un poc este tema i avisar-vos de que hi ha una enquesta en la columna de la dreta d'obligat cumpliment.
Per tots es sabut que en l'estiu hi han diumenges que la calor apreta i cap a les hores del migdia pedalejar, es fa pessat. Totes les temporades tenim el mateix debat amb dos punts de vista diferents. Estos son:
1er - Eixir mes pronte per a tornar mes pronte i evitar les hores crítiques.
2n - Eixir mes tard, no parar a esmorzar i evitar també les hores crítiques.

En estos dos punts es tracta d'eixir mitja hora mes pronte o mitja mes tard de l'hora d'exida normal que son les 8:30h, es dir, eixir a les 8:00h o a les 9:00h.

Si eixim mitja hora abans (8:00h), es fer el que venim fent en les eixides normals (esmorzar), però tornaríem mitja hora abans. Lo bò, que tornem abans. Lo mal, que tenim que alçar-se mes pronte i ja sabem que en l'estiu els soparets dels dissabtes a les terrasetes s'allargen.

Si eixim mitja hora després (9:00h), la cosa canvia, fariem la ruta proposada però no parariem a esmorzar. Al final de l'etapa la gent que vullguem i tinguem temps, podriem fer-se una cerveceta sense esmorzar. Lo bò, es que també tornem abans i dormim mes. Lo mal, que no esmorcem.

Sabent açò i per a tallar amb el debat estiuenc, ja podem votar...

PD: Tenim fins al diumenge a les 23:59h

ressaca btt - canals