dilluns, 27 d’abril de 2009

Eixida Diumenge 26/abril/2009 **Pla d'Almes**

Hui tocava "La Solana", eixos 4 Km de muntada que ens agrada fer a tots i que tant disfrutem (ho escric amb ironia). L'oratge, encara que els mitjans de comunicació no volien, era esplèndid, les ganes d'eixir i estrenar "coses", eren grans; doncs bé, amb la mescla de tots aquests components a les 8 estàvem en la "La Lloca", Jose, Victor, Javi C, Vicent G, Toni, Miguel i un servidor, amb la grata companyia d'Alberto, de la penya PocaEspenta...


Moltes rialles, moltes bromes, molt que parlar, estàvem contents, es notava que ja feia temps que no eixíem junts. Tot açò es va acabar amb les primeres rampes de La Solana on cadascú la va muntar al seu ritme i amb bones diferències de temps entre uns i altres. La vista des d'ací dalt és fantàstica i amb el Sol encara baix, un espectacle. Romana ens deixa i torna cap a Canals. La resta del grup continuem per la cresta de la montanya fins que 4 Km mes endavant comença la baixada cap a la Balsa Blanca, m'encanta esta baixada.
Hem decidit que no farem el camí de Plà d'Almes, així que s'estalviarem uns 10Km. Baixem encara mes cap a Enguera i esmorcem en el bar de Paco. Gracies Paco, que ve que ens cuides. Este bar és recomanable al 100%, tant per l'atenció dels amos com per la relació qualitat preu, a més, ens deixa entrar les bicis dins del bar. Un xollo!!!
Després d'esmorzar Alberto ens deixa i s'en va cap a casa. La resta continuem cap a l'albufera d'Anna, però no la vam poder veure, les preses, llàstima per que en primavera no s'ha de passar per alt i menys si estàs a 50 metres d'ella. En fi, deixant a banda la poca sensibilitat de la resta del grup, vam continuar el nostre camí cap a Canals. M'agrada este tros de la ruta, no sé per que, però m'agrada, molta montanya i senda?, es fàcil que siga això.
Com sempre, en l'Alt de Fabripal (així el coneguem els de la penya) fem un aposta, en broma, clar, per a veure qui arriba dalt el primer, són 200 metres, però tires la resta de forces que et queden, crec que jo no l'he guanyat mai, però sempre participe. Esta vegada vam tindre un bon esglai amb un cotxe que baixava de cara, eh Victor? crec que encara estaràs blanc. Gracies que no va arribar a passar res.
El proper diumenge, mes...

ressaca BTT - canals