diumenge, 15 de maig del 2011

Diumenge 15/maig/2011 - Font d'Espanya

"Font d'Espanya... Uy! que por!, a fer la mà jo no vaig!". Esta es la reacció que provoca esta paraula quan la vegem o la sentim.
Hui erem 6 els que pareix que no ens va afectar açò, Javi, Emilio, Carles, Vicent C, Faura i jo. Amb el dia tancat vam començar la ruta. Com sempre rialles, destrellats i coses que parlar de camí cap a Vallada, que en les primeres muntades cap a la Font d'Espanya ja es van acabar. El que físicament estan be, Javi, Emilio i Faura, van tirar davant, obrint camí i els que encara estem millor, Vicent C, Carles i jo, ens van quedar darrere, mes que res per a veure com anaven els de davant, per a estudiar-los, agarrar una bona estratègia i atacar-los cap al final de la muntanya per a guanyar punts. Però com sempre passa, ells tiren davant, i tiren, i tiren, i tiren i cada vegada estan mes lluny, i cada vegada s'enpina mes i ja no els vegem i pensem que la propera setmana segur eixirà millor.

Dalt de la Font d'Espanya van arribar Javi, Faura i Emilio, i a 5 mil·lèsimes de segon el grup de perseguidors (vegeu com no va ser tant).
Després de recuperar l'alé continuem la ruta marcada. Cap al Plà de la Balarma. Fins a mitat de la ruta, tot be. Es ací on van començar els problemes amb les nostres bicis i el fang. Les rodes es van convertir en rodes de quad, els canvis no es veien i tot açò feia que les bicis no rodaren. Cada 5 m. teniem que netejar el pont de l'horquilla per a poder continuar espentant la bici (no estàvem ni pedalejant). Mireu les rodes de la bici de Vicent C... Ací encara no había passat res...

Després de 3km i 45 min barallant-se amb el fang, vam arribar al Pla de la Balarma. Com les bicis estàvem al límit de trencar-se, vam decidir anar cap a Vallada pel Campello i des d'ací a casa. Ruta dura degut al fang però molt gratificant. Van ser moltes les rialles i les porcades amb el fang. Açò es tot.

El proper diumenge mes i millor. NAVALÓN!!! ...Uy, que por!!!

ressaca btt - canals

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo estic en un grau mitjá d'activitats físiques en el medi natural i la semana que be muntem a la font d'espanya... camí duret ppero tot siga per aprobar!